Photographs

Tänkte att vi kunde ta en lite närmre titt på bilderna i min header, eller vad säger ni? Tycker att dom är riktigt härliga allihopa, sådana där bilder som både får mig att minnas fina stunder och drömma om framtida äventyr på samma gång. 



Den här bilden är tagen på Gran Canaria runt nyår 2011/2012. Världens bästa farfar bjöd med både min familj och min fasters familj dit och vi spenderade några härliga dagar i solen tillsammans. Gick strandpromenader, sög åt oss allt solsken vi kunde och bara tog det lugnt tillsammans. Så himla bra med palmer, sandstrand och skinande sol mitt i vintern.
 
 
 
Här har vi ett minne från en av de bästa månaderna i mitt liv - den jag spenderade i Miami sommaren 2012. Just den här bilden är från en weekend i Orlando. Galnaste, mest underbara berg-och-dalbanan Manta på Seaworld. Helt sjuk men så underbar. Vi åkte om och om och om igen och hela helgen var bara ett enda stort lyckorus och tusen fladdrande fjärilar i magen.
 
 
 
Tror många av er känner igen bakgrunden i den här bilden, för det är ju självaste Times Square! Bilden är tagen i New York i somras. Har varit i den staden fyra gånger nu och vill dit minst lika många gånger till. Kommer aldrigaldrigaldrig tröttna.
 
 
 
Sist men inte minst, ännu en bild tagen i somras. Tänk att Sverige också kan vara så vackert! Vi tog kabinbanan i Åre och vilken fantastiskt utsikt det var!
 
 
 
 

Thursday morning

Har precis avslutat bästa frukosten beståendes av mackor och fruktsallad. Älskar att starta morgonen med en riktig vitaminboost i form av frukt, dagens fick bestå av färsk mango och meloner av lite olika slag. Så gott! Nu ska jag slänga på mig kläder och gå ner till centrum, har nämligen en tandläkartid tjugo över ett för att få min bettskena. Köper nog med mig lite god lunch hem också! Sedan är det plugg som gäller resten av dagen och veckan också för den delen. Har haft ett par roliga kvällar och mysiga dagar nu på lovet, så nu är det dags att ta tag i det jobbiga också. Jobbar hela helgen dessutom, så det gäller att ta tag i plugget nu. Oj, nu måste jag gå om tjugo minuter och här sitter jag i pyjamas haha... Dags att stänga ner datorn kanske. Vi hörs snyggingar!
 

Tonight

Har haft en så himla fin kväll med helt fantastiska tjejer. Vid fem någon gång promenerade jag och mamma ner till Ica för att inhandla lite nödvändigheter inför kvällen och på vägen hem igen mötte vi upp Annika vid skolan, som spenderade ett par timmar hemma hos mig, vilket såklart var mys som alltid. Lite senare på kvällen kom lite andra fina tjejer för en kväll med Grey´s Anatomy, vodkadrinkar och prat om livet, framtidsdrömmar och sådant. En sådan där toppenkväll helt enkelt. Nu ligger jag i sängen tröttare än tröttast och ser fram emot att förhoppningsvis få sova ut ordentligt ikväll. Planerna för i morgon är plugg, tandläkarbesök och eventuellt lunch i centrum med brorsan. Vi får se lite vad dagen har att erbjuda. Just nu går ögonen i kors på mig så trött som jag är, så jag ska stänga ner datorn för dagen. Vi hörs i morgon fina!
 
Sjukt fin solnedgång sedd från balkongen här hemma (blev så ledsen att det inte riktigt gick att fånga med mobilkameran för himlen verkligen glödde i rött och orange), dagens middag beståendes av meloner, mango, banan och en gnutta vaniljyoghurt och så sist men inte minst, kvällens sällskap - vodkan.

Yesterday + Today

Igår ringde Emelie och Annika och tyckte att det var dags för lite kvällsäventyr sådär en tisdagskväll och vem kan tacka nej till något sådant? Så vi åkte in till stan och ett smockfullt Lion Bar bara för att klunka i oss våra drinkar i rekordfart, för det var nämligen så att Dessie hörde av sig och vi bestämde oss för att möta upp henne och lite annat folk på söder. Spenderade kvällen på Dovas med färgsprakande shots och några glas vin för mycket. Bra kväll!
 
 
I morse vaknade jag klockan nio av någon dum anledning, efter alldeles för lite sömn. Låg kvar i sängen och myste tills halv elva och en halvtimme senare gick min käre bror Oscar och jag ner till tåget för att åka in till stan och möta upp pappa. Där åt vi lunch tillsammans på chopsticks. Bästa lunchstället, massor av olika sorters asiatiska rätter plus sushi i bufféform. Matkoman efteråt är inte att leka med.
 
 
Ikväll kommer lite fina brudar hit för Grey´s Anatomy och drinkar. Kan ju inte bli annat än kanonbra! Det här sportlovet kom så himla lägligt, var sjukt välbehövt och jag njuter för fulla muggar. Nu blir det lite Pretty Little Liars innan jag måste sätta igång med dagens plugg. Hoppas ni har det lika bra som jag! Och förresten hörrni, har ni sett hur solen skiner utomhus? Så himlahimla bra med vår i luften.

Spontaneous nights are the best ones

Sitter för tillfället på tåget in mot stan för en kväll med några av mina favorit babes. Lär bli både bra och galet, som alltid. Spontana kvällar som den här är dom bästa. Precis vad jag behöver just nu!

 


A fresh start

När det var dags för 2013 att avlösa 2012 var jag, precis som så himla många andra, redo och peppad att få lite av en nystart. För det är ju lite så nyår känns varje år, som en chans att ändra på det man alltid velat ändra på, ta tag i de där sakerna man alltid sagt att man ska ta tag i och helt enkelt göra lite av en renovering av sig själv och sitt liv. 2013 skulle bli mitt år, jag skulle ta det med storm. Men alltså, mitt 2013 fick inte alls den kickstart jag ville. Första veckan eller så spenderade jag med influensan i sängen och sedan dess har jag mått lite sådär halvdåligt hela tiden. Får feber var och varannan vecka, har kännt mig trött, matt och orkeslös. Samtidigt har jag bara kännt mig mer och mer stressad eftersom jag hamnat efter både i skolan och med träningen. Och ju mer jag stressat, desto oftare känns det som att jag blivit sjuk. De senaste veckorna har det kännts som om att jag gått på någon sorts reservenergi och i fredags kväll tog den bara pangbom helt slut och jag kunde inte sluta gråta. Över vad vet jag inte riktigt, kanske över allt och ingenting på samma gång. Det var lite som att allt jag tryckt undan hela året bara vällde ut.
 
Så insåg jag, att jag inte behöver ett nytt år för att få en nystart. Jag behöver bara bestämma mig för att nu är det banne mig slut och sedan ändra på det som behöver ändras. För en nystart behöver jag verkligen. Jag behöver börja ta hand om mig själv lite bättre, sluta ställa så höga krav på mig själv, stressa ner och stanna upp. Ta några djupa andetag och ta en sak i taget, en dag i taget. Så nu försöker jag göra en liten renovering av mitt liv. Ut med det dåliga, in med det bra.
 
Bloggen fick hänga med på ett hörn också. Först tänkte jag att jag skulle ta en liten paus från den, fast sedan tänkte jag att det ju var roligare om den också kunde få sin egna lilla renovering. Jag tog bort alla inlägg och började pyssla på en ny design och tänkte att det får bli färdigt när det blir färdigt, jag börjar blogga igen när jag känner för det. Det får ta den tid det tar. Fast när jag väl satt igång blev jag helt plötsligt sugen på att blogga igen och ja, den får helt enkelt vara ännu en liten del av alla förändringar jag försöker göra i livet just nu.
 
Så, från och med nu kommer bloggen förhoppningsvis bli sitt gamla positiva, glada jag igen. Precis som jag!

RSS 2.0