Mot Arlanda!


i morgon smäller det!

Åh, i morgon (eller idag egentligen, eftersom klockan är över midnatt) åker jag och Raj till Teneriffa. Har varit så frånvarande på bloggen senaste tiden att ni märker väl knappt någon skillnad. Önskar att jag kunde säga att det var för att jag varit för upptagen med att ha roligt men alltså, för att vara ärlig har jag mest legat i sängen och sovit. Det är som om all trötthet som jag trängt undan den här terminen i skolan bara sköljt över mig nu när jag stannat upp och försökt stressa ner. Men, därför passar det perfekt med en veckas sol och bad, bara vara med Raj och njuta av varandras sällskap. En chans att verkligen slappna av, släppa stressen helt och bara njuta. Ladda batterierna lite. Blir perfekt. Hur som helst, vet inte om jag kommer kunna hitta internet på hotellet eller lite här och var, i så fall ska jag försöka att i alla fall slänga upp lite bilder. Annars hörs vi om en vecka. Ha det underbart!
 
 
 

Midsommar

En lugn midsommar för mig i år, satt på tåget hem från Göteborg för några timmar sedan så jag är rätt slut. Har myst lite med släkten ikväll och nu är jag hemma. Ska hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen, ska bli så skönt. Har hur som helst haft ett par fantastiska dagar med min älskling och nu laddar vi om för Teneriffa om tre dagar. Livet är väl ungefär så bra det kan bli just nu, känns underbart.
 
Hur som helst, gör inte så mycket att jag missar midsommar. Har aldrig varit så mycket för det. Förra året var nog bästa midsommar någonsin, hade en helt galen kväll i Miami med bland annat LMFAO konsert, som egentligen var mer som en stor fest. Lägger upp lite bilder från den kvällen istället, eftersom jag inte har så mycket från idag. Har ju som sagt mest åkt tåg och så.
 
 

Göteborg

Hej hörrni, ville bara säga att jag är i Göteborg tillsammans med min fina Raj och kommer hem igen på fredag kväll. Tills dess får bloggen vila lite. Ha en underbar midsommarhelg!


...

Alltså åh, sov nästan fjorton timmar inatt och hade lätt sovit mer om Raj inte ringt och väckt mig. Tror jag håller på att bli sjuk, vaknade med världens halsont och har noll energi i kroppen. Nejnejnejnejnej, FÅR inte bli sjuk nu! Jag och Raj ska ju till Göteborg i morgon och jag har sett fram emot det här sedan jag fick resan i födelsedagspresent av Raj. Vore så typiskt min tur att bli sjuk nu. Spenderar dagen vilandes och drickandes litervis med te med honung och hoppas på det bästa! Håll tummarna hörrni.


så lycklig man kan bli

Jag har haft en så himla bra helg. Fredagskvällen var som jag nog redan sagt helt underbar och gårdagen spenderade jag på Rajs studentmottagning med massor av trevliga människor och god mat. Satt uppe till fem på morgonen och pratade med Raj och hans brorsa Pratik. Idag har jag varit hemma och myst och på kvällen var jag med familjen på Grill för en helt underbar buffé. Och bäst av allt så bokade jag och Raj äntligen en resa tillsammans, om åtta dagar åker vi till Teneriffa! På onsdag ska vi dessutom till Göteborg. Sommarlovet kunde knappast fått en bättre början!


!!!

 
 
Resa bokad med min älskling, den 25 åker vi ner till Teneriffa för en hel vecka med sol, bad och massor av mys. Bara vara med varandra och njuta av livet. Jag kan knappt fatta det, så himla pepp!
 

dagen efter

Sitter med en stor kopp te och en hög med tidningar som kom på posten igår. Bra start på dagen, trots att gårdagen var ganska vild. Senare idag ska jag hem till Raj, för han har studentmottagning. Ser fram emot massa nepalesisk mat haha, omnom. Ska slänga mig på soffan nu och ta det lugnt en stund till innan jag tar tag i mig själv och hoppar in i duschen. Ha en underbar dag!


bästa på länge

Har haft en så sjukt bra kväll, kunde verkligen inte haft en bättre start på sommarlovet! Spenderade kvällen på Sommar! med helt fantastiska vänner, goda drinkar och en väldans massa dansande... Riktigt lyckad kväll! Nu ska jag sova och ladda upp batterierna inför morgondagens studentmottagning, som inte är vilken studentmottagning som helst utan min underbara killes. Hoppas ni haft en lika underbar kväll som jag, vi hörs i morgon (eller ja, idag...)!


Sommar!

Om tio minuter ska jag gå ner mot Roslags Näsby för att ta tåget in mot stan. Ikväll blir det Sommar! med fina vänner och jag är taggad till max! Dags att fira sommarlovet på riktigt! Ha en underbar kväll snyggingar!
 
Överdrivigt pose-ig bild på mig just nu, puss!
 

SOMMARLOV

Det är regnigt och grått ute, men jag strålar ändå. Äntligen har jag sommarlov och det känns så sjukt underbart! Ringde precis och väckte min fina kulle så att han kan möta mig i Sollentuna centrum för lite lunch, mysigt! Ikväll blir det middag med familjen och kanske en drink med tjejerna. Lite måste man ju fira, trots att det är torsdag...


Äntligen!!!


så trött

Jag ligger på sängen fullständigt utmattad. Har sovit ett tag och skulle kunna sova ännu mer om jag ville, men jag får nog vänta ett par timmar så att jag kan sova i natt. Jag blir alltid såhär när sommarlov börjar, alltid. Jag sätter så stor press på mig själv, stressar så sjukt mycket för att få allt i skolan klart och så bra som möjligt att när jag väl låter mig själv slappna av blir jag nästan som sjuk. Som om att jag gått på reservenergi i flera veckor och kroppen kraschar totalt när jag låter den vila. Har inte fått mycket gjort de senaste dagarna, mest bara vilat. Och kommer nog passa på att använda ett par dagar till åt samma sak. Har massor att se fram emot framåt helgen och nästa vecka, så lika bra att passa på att vila upp sig tills dess. Hur som helst, ska sätta på någon bra serie på datorn nu och kanske få i mig lite middag.


svensk sommar

Även om jag ofta bara vill bort, bort, bort från Sverige finns det stunder då man inte kan göra mycket annat än att älska det här stället. Som när man promenerar hem från klubben klockan fyra på morgonen, solen är uppe och fåglarna kvittrar för fullt. Svensk sommar när den är som bäst är nästan oslagbart. Synd bara att det inte kan vara såhär tolv månader om året...


myser på studentmottagning och taggar utgång


dagens träningspass

Blev precis klar med 40 min på crosstrainern och så lite styrkeövningar på det... Skönt! Tredje dagen i rad jag tränar nu, känns hur bra som helst. Tycker ju om att träna för det mesta, men träningen har blivit lite lidande de senaste veckorna eftersom plugget gått först och jag dessutom varit sjuk... Men nu jag all tid i världen att träna och det känns grymt bra. Har varit riktigt duktig med maten också på senaste tiden, så extrakilona börjar äntligen ge med sig. Underbart!


frukost i sommarsolen


marimekko

 
För sisådär en vecka sedan öppnade marimekko i Täby Centrum och jag var såklart tvungen att kika in. Finns en himla massa fint, älskar deras mönster. Hur som helst fick jag det här fina skalet till min iPhone av pappa, tack! Är kär, älskar det verkligen!

familjekväll

Har haft en supermysig kväll med släkten här hemma. Småkusinerna som inte är så små längre är här och hälsar på över helgen, alltid lika mysigt! Vi har grillat hamburgare och myst ute i kvällssolen, det är så svensk sommar ska vara! När resten av släkten gick spelade vi Risk här hemma i ett par timmar, så otroligt mysig och lite barnsligt kul med brädspel måste jag säga. Ska lägga mig snart, blir en tidig fredagskväll för mig. Skönt att spendera lite tid hemma och med familjen ibland. Hur som helst, här kommer lite bilder!
 



last couple of days through my iphone


sugar crush


Fick med mig två nagellack hem härom dagen, från IsaDoras "Sugar Crush" serie. Och alltså, jag är helt och hållet kär! Jag har inte provat det blåa än, men jag är helt övertygad om att det är lika fantastiskt fint som det rosa. Finns för 79 kr på Kicks, värt vartenda öre! 

att kunna göra precis vad man vill

Idag är första dagen på riktigt, riktigt länge som jag har vaknat upp med känslan av att jag kan göra precis vad jag vill. Ingen skola, inga läxor, inga prov att plugga till. Jag skickade in den sista uppgiften för tvåan klockan ett i natt. När jag vaknade mig idag kände jag mig minst hundra kilo lättare, vilken enorm tyngd som lyfts från mina axlar. Jag har fem lediga dagar framför mig nu. Jag tänker spendera dom med att göra allt det där jag älskar men som jag inte hunnit med på så himla länge. Fota, redigera bilder och pyssla med alla fotoalbum och påbörjade projekt, göra fint på rummet och sätta upp alla fotoramar jag köpt, spela gitarr tills fingrarna gör ont, plinka på pianot och sjunga för full hals, läsa ikapp alla mysiga tidningar som ligger på hög och väntar, se ikapp game of thrones (spännande!!) i sängen med min fina kille, ta ett glas vin på någon uteservering med fina vänner kanske, träna och ta promenader i det fina sommarvädret. Åh, vad det ska bli bra. I helgen ska vi kanske ut med båten också, bästa som finns! Kanske till och med blir ett dopp i havet, vem vet... Och det är exakt en vecka tills sommarlovet börjar, hur underbart är inte det?! Och tretton dagar tills jag och min fina kille åker till Göteborg ett par dagar. Det kommer bli helt fantastiskt. Bo på mysigt hotell, äta massor av frukostbuffé, Liseberg, The Hives... Jag som inte varit i Göteborg sedan jag var sex ungefär är hur taggad som helst. Ja, jag har helt enkelt inte bara några fantastiska dagar framför mig utan ett par fantastiska månader att spendera precis hur jag vill. Ska inte ens jobba, för jag kände att jag behövde ett riktigt ordentligt sommarlov. Livet leker just nu, hoppas ni har det lika bra! Nu ska jag ut och njuta av solen på balkongen!
 
 

Bubblande lycka

Det bubblar i hela mig av sommarlovslycka! Okej, riktigt än är det inte lov, men det är så himla nära nu. Idag hade jag ett sista prov som gick helt okej, alla böcker skulle lämnas in och nu har jag ledigt i fem dagar!! Och nästa vecka är det avslutning och varför vi inte kan ha den nu förstår jag inte riktigt, för betygen sätts på måndag och vi har inga "riktiga" lektioner kvar. Idag måste jag skriva klart min skräcknovell och skriva en uppsats om nordiska språk och när jag är klar med det är jag klar med tvåan!!! Så jäkla skönt. Bara ett år kvar i gymnasiet, en lång och underbar sommar framför mig och jag känner mig så lycklig! Sällan har jag varit så stressad som de senaste dagarna och det här lovet kunde inte kommit lägligare.


Ingen vila här inte

Känner mig för tillfället som en zombie. Satt uppe till halv tre igår och pluggade. Av någon anledning fokuserar jag alltid bättre på natten, hade jättesvårt att koncentrera mig hela dagen, men sedan satt jag tre timmar i sträck och bara pluggade och förhoppningsvis visar det resultat på dagens prov. Låt mig få godkänt i alla fall så är jag nöjd. Sedan har jag prov i morgon och fyra uppgifter kvar att göra som ska in i morgon, sedan är allt ÄNTLIGEN klart för terminen. Känner mig något så sjukt skoltrött och omotiverad och att de flesta av mina fina vänner inklusive min pojkvän tagit studenten och för tillfället inte har större bekymmer än att komma på något roligt att göra på sina lediga dagar kan jag ju säga inte hjälper direkt. Men som sagt, snart så! Nu ska jag försöka trycka in lite sista information i huvudet innan jag går till skolan... Ha en toppendag!


today

Ännu en dag fylld av plugg. Två dagar kvar nu bara, två dagar! Sedan sätts betygen och det innebär i princip sommarlov... Vad vi ska göra i skolan en vecka efter det förstår jag inte riktigt haha, men det lär vara en chill vecka i alla fall. Dock kan jag inte tänka på det nu, måste fokusera på plugget. Fyra inlämningar kvar att göra klart, plus prov i morgon och på onsdag. Så det är bara att kämpa på! Unnade mig i alla fall en träningspaus, första träningspasset på drygt en vecka eftersom jag spenderade förra veckan sjuk. Riktigt skönt, kändes dock att kroppen inte riktigt återhämtat sig en. Blev hur som helst en halvtimme (knappt en mil) på crosstrainern och en halvtimme styrka i vårt lilla gym här hemma. Känner att träningsvärken lär bli brutal i morgon. Hur som helst, min lilla paus är slut. TIllbaks till plugget!
 

Sämsta dagen att sitta inne och plugga på

Alltså, jag får lite panik av att sitta inne och plugga när det är så sjuuuukt fint väder ute! Det är verkligen sommar och jag vill bara dra på mig bikinin, ligga ute och sola, käka glass och ha det härligt. Men här blir det varken solandes eller glass, bara plugg i mängder. Känns som att för varje grej jag blir klar med upptäcker jag en ny som jag måste göra. Vet inte hur jag ska hinna klart med allt men på något sätt måste det ju gå. Usch och fy. Tog precis en liten paus men måste sätta igång igen nu. Använda photobooth som tidsfördriv måste jag också sluta med...
 
Blir ju knäpp av allt plugg...

Ännu en pluggdag

Ja hörrni, har inte så mycket att skriva om med tanke på att jag ägnar större delen av min vakna tid åt att få klart allt plugg. Men på onsdag borde allt vara klart och bloggen tillbaks till normalt! Så länge ville jag väl mest titta in och säga att jag lever. Frisk är jag till och med, äntligen! Nej, tillbaks till plugget. I brist på annat får ni en bild på några av de bästa människorna jag vet, dränkta i öl efter flaket i fredags!
 

RSS 2.0