Glad Påsk!

Vill bara titta in och meddela att jag och bloggen tar ett välbehövt påsklov nu. Hoppas att ni får en underbar påsk med massor av godis, god mat, mys med familjen och vännerna. Min kommer förhoppningsvis bli alldeles fantastisk! Njut nu ordentligt så hörs vi om sisådär en vecka eller så. Puss!

Soooo tired!

Alltså jag är såååå trött, tänkte bara slänga in ett blogginlägg och sedan ska jag sova! Har lite sovmorgon i morgon som tur är. Idag var jag i skolan och efter skolan var det dags att jobba. Tycker verkligen inte om att jobba direkt efter skolan, blir så trött i både huvudet och kroppen! Men, chefen är bortrest och då blir det extrapass.

Solen fortsätter förresten att skina och det gör mig så himla glad! Känslan av att våren är på väg, det måste vara något av det bästa som finns.

Okej, jag bara svamlar och ögonlocken börjar bli omänskligt tunga så vi får helt enkelt höras i morgon istället. Sov gott!


Härliga vår

Blå himmel, strålande sol och även om det fortfarande är ganska kyligt i luften känns det att våren är på ingång på riktigt nu. På dagens schema står bara en lektion och den är redan slut, jag kom precis hem och tänker ta mig en kopp te och krypa upp i soffan med en bra bok. Om en stund kommer Raj hit för lite lunch och sedan ska jag ta tag i plugget. Tänkte även hinna med en promenad i det fina vårvädret och en liten röjning på rummet. Bra och produktiv dag!


Fin lördag

Idag har varit en riktigt bra dag. Vaknade bredvid den bästa jag vet, hade en lugn och mysig morgon innan det var dags för mig att åka iväg till jobbet. Trots att centrum var proppfullt med folk som såklart skulle stå pressade mot vår lilla butik på torget eftersom att Maria Montazami var där så gick dagen förvånansvärt fort. När jag kom hem väntade en smarrig påskmiddag på mig (tjuvstartar påsken lite) och så kom farfar och Inget på besök. Bra kväll! Nu ska jag krypa ner i sängen för i morgon står öppning på jobbet på schemat.


Friday dinner

Ikväll lagade jag lime och ost risotto med örtmarinerad grillad kyckling och ugnsrostade sötpotatisar till. Har aldrig gjort risotto men det blev så gott! Bland det godaste jag ätit faktiskt, om man får skryta lite. Masterchef nästa?

 

 

Baaaam!


Om att tappa bort sig själv och om att försöka hitta tillbaks igen

 

Några dagar efter att jag kom hem från Miami i somras lade min fina vän Dominika upp bilden ovanför på Facebook tillsammans med texten ”What I really miss from Miami is this smile! Love you JoJo!”. Hon och resten av mitt fina lilla tjejgäng där nere brukade kalla mig för sunshine, för att de sa att jag var som deras alldeles egna sol, för att jag alltid log, var positiv, glad och fick alla andra runt om mig att må bra.

 

Lite drygt ett halvår innan det, precis innan jag skulle åka hem från Idaho, sa min områdesrepresentant Tracy något till mig som verkligen värmde. Hon sa, att när hon och alla värdfamiljer stod och väntade på oss utbytesstudenter på Idaho Falls Airport var det bara mig hon såg när vi äntligen kom ut. Hon sa att jag lyste upp hela rummet med mitt leende och trots att allas värdfamiljer förutom min som var försenad var där var jag den som log störst, som kom in med den bästa attityden och som verkligen stod ut.

 

Ni som hängt med ett tag vet att jag bytt blogg lite fram och tillbaks och trots att antalet läsare sjönk till i princip noll när mitt USA äventyr tog slut, har jag alltid fått fina kommentarer då och då om att jag är både en inspirationskälla och glädjespridare.

 

Och det är precis den personen jag vill vara. Någon som får andra att må bra, som sprider glädje och positiv energi runt sig. Någon som alltid sprudlar av energi och ständigt har något nytt på gång. Någon som inspirerar och alltid har nära till skratt.

 

Fast på senaste tiden känns det som att jag på något sätt tappat bort mig själv mitt i allt. Jag är inte alls den där personen längre. Jag är ständigt trött och sliten, jag blir irriterad av minsta lilla och har en negativ inställning till det mesta. Jag känner mig konstant stressad och uppe i varv. Jag har varit sjuk mer än jag varit frisk den här terminen vilket har tagit enormt mycket på min energi och mitt humör. Jag har hamnat efter i skolan eftersom jag varit borta så mycket och har dessutom annat att ta igen utöver det och jag har stressat upp mig själv så mycket över att prestera toppbetyg ändå. Jag har alltid haft höga krav, men nu när jag bytt program känns det som att jag måste bevisa både för mig själv och alla andra att det här inte är ännu ett misslyckande och snedsteg. Jag blir stressad av att se alla studentpeppade vänner och veta att jag själv har ett år kvar när allt jag vill just nu är att bli klar med skolan och få springa ut med mina fina vänner. Nu menar jag inte att jag tycker synd om mig själv eller att ni ska göra det heller. Jag har det oerhört bra egentligen. Jag har bara fastnat i en svacka och det känns mest som att jag står still och trampar. Min självkänsla sjunker i samma takt som min energi och jag känner mig mest bara trött och irriterad på allt och alla. Jag tror att det avspeglat sig ganska tydligt på bloggen också, att jag inte riktigt är mig själv just nu, att jag inte mår sådär jättebra.

 

Och jag känner att nu, nu får det vara nog. Jag vill inte vara den tråkiga, negativa personen jag är nu. Det går ut över alla jag tycker om men mest av allt får det mig själv att må dåligt. Det är dags att ta tag i mig själv och inse att jag måste ändra min attityd, annars dröjer det inte länge innan jag blir totalt utbränd och kraschar totalt. Jag måste lära mig att inte stressa upp mig över att göra allting perfekt och hinna med allt på samma gång. Det får ta den tid det tar nu. Jag kommer att komma ikapp i skolan så småningom, det är okej. Jag kommer att bli frisk, det är okej. Jag kommer också att ta studenten snart och det är ingen tävling om vem som gör det först, det är okej. Jag duger precis som jag är och jag behöver inte ställa så höga krav på mig själv, det är okej. Allt kommer att bli okej, jag måste bara stanna upp, ta några djupa andetag och ändra mitt sätt tänka och mitt sätt att se på mig själv. Och jag är övertygad om att sakta men säkert kommer jag att hitta tillbaks till mig själv och bli den där härliga glädjespridaren som jag egentligen är. Allt kommer att bli bra.

 


Tummen ner för feber

Provet idag gick över förväntan, skönt! Inte lika skönt är att jag fått feber... Igen! Orkar inte, att jag aldrig ska bli helt frisk. Så nu överger jag plugget och går och lägger mig i sängen istället, är totalt slutkörd och orkar inte sitta uppe en sekund till.
 

Provskrivning och läkarbesök

Usch, ska ner till skolan om några minuter och skriva prov i budgetering och kalkylering. Tror aldrig jag kännt mig så oförberedd inför ett prov förut. Det är inte det att jag inte pluggat, jag har lagt ner tiotals timmar på att sitta och läsa kapitlen om och om igen, göra uppgifter, ta anteckningar, men alltså, inget går in och det är så frustrerande. Försöker intala mig själv att det värsta som kan hända är att jag får ett F och får göra omprov men alltså, bland det värsta jag vet är att faila prov. Det händer liksom inte. Efter provet ska jag i alla fall till läkaren för att ta lite blodprov och så.
 
Annars då? Har knappt sovit någonting i natt, inte på flera nätter faktiskt. Ligger och vrider och vänder på mig och vaknar till lite då och då under natten. Jättejobbigt. Så, känner mig helt enkelt inte på topp just nu. Tur att det är lov snart och jag har fantastiska äventyr att se fram emot!
 
Vadå sliten?

fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag

Har sjukt mycket just nu med prov både torsdag och fredag, så bloggen hamnar lite efter. Tänkte slänga in lite bilder och så från de senaste dagarna!
 
Hade en supermysig helg som började redan i fredags, för då hade jag ingen skola. Började morgonen med en smarrig vitaminboost frukst, satte mig och pluggade några timmar och sedan bakade jag whoopies till min kära pojkvän för det har han tjatat om så länge och han var ju faktiskt värd det efter 14 prov på två veckor.
 
 
 
På kvällen trodde jag att det bara skulle bli hemmamys så jag drog på mig träningskläderna och körde en halvtimme nere i gymmet. Börjar med träningen sakta och säkert, vill inteinteinte bli sjuk igen. Åt en mysig räkmiddag med familjen innan jag äntligen lyckades hitta lite fina tjejer som var sugna på utgång. Då hoppade jag på tåget in mot stan och så blev det en kväll på Soft till stängning.
 
 
På morgonen vaknade jag bredvid världens finaste kille med en rejäl baksmälla. Men, det botade vi med en lugn promenad i vårsolen och Subwaylunch på Stinsen, ett kort besök på Myrorna och massor med mys. Bra dag!
 
 

I söndags gjorde jag inte mycket mer än att plugga. Tränade lite och tog en lång, varm dusch i vårt nyrenoverade badrum, vilket gav en rejäl energikick så jag orkade plugga lite till. Lugn och skön dag!
 
 

Och så igår och idag... Gårdagen gjorde jag i princip ingenting tills min kära pojkvän kom och kidnappade mig hem till sig. Åt världens goadaste middag (nepalesisk mat alltså.... <3) och pluggade lite. Idag har jag haft världens med meningslösa dag i skolan, men fick mig i alla fall en underbar lunch i centrum med Johanna. Kvällen kommer spenderas åt plugg!
 
 
Så, det var de dagarna då! Nu ska jag slappa på soffan en stund till, sedan blir det pluggpluggplugg.

söndagskväll

Jag hade tänkt slänga in en drös bilder och berätta lite om min helg men alltså, jag är så himla trött så det får vänta till i morgon. Har det himla stressigt just nu, men ändå rätt så bra. Har kommit igång med träningen vilket känns fantastiskt och jag var ledig i helgen vilket kändes lika härligt det. Nu behöver jag en god natts sömn för att ladda batterierna inför en heldag med med plugg. Slänger in en bild på mina goda whoopies som jag bakade i fredags som hela familjen och särskilt Raj har njutit av hela helgen. Mums! Fast nu har jag skickat hem resten med Raj, för nu får det banne mig vara nog med godis. Nej, ögonen går i kors och jag bara babblar. Sov gott!
 

Finally friday!

Idag har jag inte haft någon skola, men jag har hållt mig riktigt sysselsatt ändå! Gick upp i tid för att plugga ett par timmar efter en riktig vitaminboost frukost beståendes av melon och mango. Förutom massa plugg har jag hunnit med att baka en dubbelsats whoopies som blev huuur goda som helst. Perfekt liten grattis-till-att-ha-klarat-av-mockexams-present till Raj! Ikväll hoppas jag på utgång, men vi får se vad som händer. Annars blir det myskväll hemma, inte så illa det heller. Nu blir det lite mer plugg, har två superviktiga prov nästa vecka. Hoppas er fredag börjat lika bra som min!
 
 
Bild från igårkväll, äntligen investerat i ny eyeliner och mascara! Var inte så sur som jag ser ut, bara trött haha.

Just another Monday

Hej hörrni! Börjar må lite bättre igen, hoppas det håller i sig längre än förra gången. Är så ofantligt trött på att vara sjuk och inte orka någonting. Idag hade jag hur som helst ingen skola, så jag passade på att jobba ett stängningspass på jobbet, från klockan tre till halv nio nu när de förlängt öppningstiderna i centrum. Segt, men alltså, cash is king, eller hur? Nu hade jag tänk krypa upp i soffan och kolla top model innan jag sover, mysigt avslut på en rätt så chill dag!


Love in a bottle

Det farliga med att ligga hemma sjuk och tycka synd om sig själv är att det blir lite för lätt att komma på ursäkter om varför man förtjänar att klicka hem något uppmuntrande och fint. Idag fylldes Victoria's Secret samlingen på med en lotion och en body mist i lukten Coconut Passion. Dom luktar sommar och det får mig i alla fall på lite bättre humör, så då kan man väl säga att det var värt det ändå, eller hur? 
 
 

Frustration

Idag har jag spenderat dagen i sängen, med ett huvud som snurrar, ben som knappt bär och en mage som krampar så fort jag försöker äta. Är med andra ord sjuk, igen. När ska detta ta slut? Jag har spenderat större delen av vårterminen i sängen och jag är så trött på det. Vill bli frisk nu. Vill ha energi till att plugga ikapp i skolan, till att ta långa promenader i vårsolen, till att vara glad och positiv, till att orka dricka vin med vänner på fredagskvällar som denna. På måndag ska jag förhoppningsvis till en ny doktor, eftersom att han jag går till nu bara säger att det är virusinfektioner hela tiden utan att ens lyssna och att det enda jag kan göra är att vila, fast jag såklart inte har tid till att vila om jag bara är sjuk hela tiden och alla måsten bara blir fler och fler. Han bara kikar lite i halsen och lyssnar på mina lungor och sänger att jag blir frisk när det blir vår, för då är man ute mycket mer och då är det inte lika lätt att få nya virusinfektioner, och sedan får jag snällt gå och betala mina 200 kr. Jag känner mig så frustrerad och irriterad. Inte bara på dumma doktorer som inte lyssnar, på orättvisa lärare som inte tar sig tid att förstå, på allt som bara går fel hela tiden, utan mest frustrerad blir jag på mig själv för att jag är så lättirriterad, negativ och tråkig. Har ingen energi och inget tålamod och jag hatar, hatar, hatar det för det är verkligen inte sån jag är. Nej, usch. Får det att låta som att hela livet är hopplöst, men riktigt så illa är det ju inte. Jag är bara så himla trött. Så himla trött.
 
Dagens utsikt, vill ut i det fina vädret ju!

Stress, stress och mera stress

Det är sjukt vad jag är stressad just nu! Måste lära mig hantera det bättre, stanna upp och andas lite också. Det är bara så mycket jag måste göra och så mycket jag vill göra på en och samma gång och det är svårt att få tiden att räcka till ibland. Eftersom att jag bytte program i mitten av höstterminen och vi läser alla ämnen i block (alltså, hälften av ämnena första hälften av ht och första hälften av vt, resten av ämnena andra halvan av ht och andra halvan av vt, om ni förstår vad jag menar), så det blir väldigt intensivt och det innebär också att jag missade första halvan av kurserna vi läser nu. Med andra ord, mycket att ta igen. Jag har dessutom lite från ettan att catcha upp på eftersom programupplägget var annorluna då och så har jag varit sjuk och därmed, ännu mer att ta igen. Närmre bestämt, sex stora prov, två viktiga projekt och två inlämningar att ta igen. Ganska så mycket, ja. Men det är bara att bita ihop, ta sig igenom det och försöka njuta av vardagen på samma gång. Inte så lätt, men jag jobbar på att bli bättre.
 
Idag hade jag och Johanna sex timmar att plugga självständigt, eftersom att resten av klassen håller på med ett projekt och vi istället får lite lektionstimmar till att ta ikapp det vi behöver. Att sitta sex timmar själv och fokusera är inte lätt, så det blev kanske lite för många pauser. Men i morgon har vi bestämt att då jäklar sätter vi igång på riktigt. Fick jobba självständigt på svenskan också, så det var förresten inte sex timmar, utan nästan åtta om man räknar med lunch. Och efter det hade vi idrott där klättring stod på schemat. Kul, men sjukt jobbigt och lite (väldigt) läskigt. Alltid kul att prova på någonting nytt i alla fall!
 
Hoppas ni får en rolig onsdagskväll, lill-lördag och allt, själv spenderar jag den i mjukisbyxor och mystofflorna, 27 olika skolböcker och självklart Grey´s Anatomy som avslutning! Känner migränen smyga sig på, så jag ska nog stänga ner bloggen och trycka i mig lite tabletter och vila innan jag tar tag i allt.
 
En bild från klättringen idag och så jag just nu, spenderar kvällen i en filt, så himla frusen (och vadå trött och sliten?!) 

Repost: USA x 10

Jag fick ju ett tokryck och raderade alla gamla inlägg för ett par dagar sedan, men jag tänkte inte riktigt på att ett par av inläggen kunde varit roliga att ha kvar. Så här kommer en liten repost/remake på inlägget där jag sammanfattade alla mina resor från USA!
 
Ni som känner mig eller har följt min blogg ett tag vet att jag varit i USA flera gånger, hela tio gånger för att vara exakt! Jag har sammanfattat alla resor med lite text och bilder för att jag tänkte att det vore roligt att visa er. Om det är någon särskild resa ni vill höra mer om, vill se fler bilder, vill ha resetips eller tja, vad som helst, är det som vanligt bara att hojta till! Nog babblat, först ur är Florida 2007!
 
 
Första gången jag åkte till USA var med min familj, sommaren 2007. Sekunden jag satte foten på amerikansk mark var jag fast. Det var love at first sight, på riktigt. Spenderade en vecka i nöjesparkernas stad Orlando och en vecka i soliga Fort Lauderdale. Orlando är helt fantastiskt om man gillar att åka galna berg-och-dalbanor, krama Nalle Puh och klappa delfiner och sådant, medans Ft. Lauderdale erbjuder en fantastisk milslång sandstrand, vackra lyxvillor på små öar omgivna av kanaler fast ändå lite citypuls mitt i allt. Vi åkte även på en dagstur i Miami för en dag, fast då tyckte jag det var rätt tråkigt och det skulle dröja ett par år innan jag lärde mig älska den staden på riktigt.
 
 
 

Innan jag åkte till Kalifornien hade jag som så många andra bara drömt om att få gå på stjärnorna längs Walk of Fame i LA och ta foton vid klarröda Golden Gate i San Fransisco. Men ska jag vara helt ärlig blev jag inte alls lika kär i Kalifornien som jag blivit i Florida ett år tidigare. Missförstå mig inte, vi hade en fantastisk resa när vi bilade från San Diego till Los Angeles, längs fantastiska Highway One till Monterrey och slutligen San Fransisco. Kanske hade jag bara för höga förväntningar, men mest tror jag att det helt enkelt inte riktigt var min grej. Någon gång tänker jag ge det en andra chans och åka tillbaks, fast innan dess finns det massor av andra ställen som står högre på listan av platser jag vill besöka.

 

 

New York City. Mitt hjärta. Här ska jag bo en dag. Inte permanent, men i något år eller så. Staden som känns som om en blandning av en liten bit från alla världens hörn och kanter. Det bästa av allt samlat på ett ställe. Atmosfären, människorna, shoppingen, stadspulsen, ja till och med lukten – jag älskar allt med New York. Det finns alltid, alltid, alltid någonting att göra. Åh, New York.

 

 

Efter att vi besökt New York på våren 2009 åkte vi tillbaks till USA redan samma sommar för ännu ett besök i min första förälskelse, Florida. Denna gång besökte vi västkusten istället, närmre bestämt Clearwater och Naples. Avslutade med ännu ett besök i Orlando också. Åt friterad Alligator, kollade världens finaste solnedgångar från mysiga pirer, lapade sol och tog oändligt många dopp det turkosa havet.

 

 

Våren 2010 var det dags för ännu ett besök i New York. Eftersom vi sett nästan alla turist måsten hade vi tid att bara strosa längs gatorna i Soho och Greenwich Village, förundras över alla färgsprakande karaktärer i Central Park och prata bort timmar på mysiga restauranger. Och shoppa såklart, för det måste man ju i NY.

 

 

2010 blev lite av en repris av 2009 i resväg, för på sommaren åkte vi tillbaks till Florida. Denna gång var det Miami och Key West som skulle besökas. Den här gången blev jag mycket mer förtjust i Miami, fast riktigt fast blev jag inte förens ett par år senare. Men jag började inse vilken fantastisk blandning av stadspuls och sandstrand den staden är. Key West, som är den sydligaste staden på det amerikanska fastlandet, har en särskild charm över sig, massor av små fina sandstränder, mysiga barer och fantastiska solnedgångar och där stormtrivdes vi i en vecka hela familjen!

 

 

Våren 2011 var det dags för ännu ett besök i New York, fast denna gång stannade vi bara i ett par dagar innan vi tog tåget till Washington DC! Där åkte vi på en Segway tur som fick oss att skratta tills magarna krampade och käkarna värkte, besökte massor av sevärdheter och upptäckte staden helt enkelt. Väldigt annorlunda mot vad jag tänkt mig, men riktigt mysigt!

 

 

När jag skulle vara utbytesstudent i USA för ett år åkte jag först på EF  Language and Culture Camp i Northfield, Vermont. Jag lärde känna massor av fantastiska vänner från hela Europa, besökte Boston för en dag, bodde på universitetscampus, hade ett fullspäckat schema varje dag och tusen fladdrande fjärilar i magen. Två grymma veckor!
 
 
Efter att jag varit på Camp bar det av mot Rexburg Idaho för att bo hos the Littles i ett år. Fast det blev bara 2,5 månader, men det är en lång historia och den ska vi inte ta nu. Jag hann uppleva en hel del i alla fall! Jag tog en gul skolbuss till skolan varje morgon, gick på football games på fredagskvällarna, red timlånga turer i den fantastiska naturen, gick på världens mest amerikanska dejt och homecoming, fotade tusentals bilder och lärde känna några riktigt fina människor. Dryga två månader som var en riktig berg-och-dalbana känslomässigt, men de hade sina fina stunder också, precis som det mesta här i livet.
 
 
Bästa. Resan. Ever. Jag fick ett presentkort från EF som ersättning, lade till minst lika mycket själv och helt plötsligt satt jag på ett plan mot Miami den 3 juni 2012. De första tio dagarna var kanske inte de bästa, men på en weekend i Orlando klickade att pötsligt och resterande delen av min månad i Miami var bara ett enda stort lyckorus. Vi gick ut och festade varje kväll och jag sov inte mer än ett par timmar per natt, men oj vad lycklig jag var! Lärde känna helt underbara människor för den delen också. Är så glad att jag åkte iväg helt själv, för visst var det läskig att våga igen men det kunde inte blivit bättre. Saknar det så det gör ont i hela mig.
 
 
Bara fem dagar efter att jag kom hem från Miami åkte jag tillbaks till USA igen, den här gången med min familj. Vi spenderade ett par dagar i mitt älskade New York innan vi åkte vidare till underbara Jamaica. Vi tog det rätt lugnt, åt god mat, shoppade alldeles för mycket och gick mest bara omkring. Bra dagar. Tröttnar som sagt aldrig på New York.
 
Och det var det! Listan kommer göras längre så småningom, det kan ni vara säkra på, fast just nu är jag lite mätt på USA och sjukt hungrig på att vidga mina vyer och se resten va världen också. Som sagt, har ni frågor eller vill veta mer, kommentera bara. Puss på er!

 


Four tickets to Beijing

Åh, jag spricker av lycka och excitement snart! Vi, världens bästa familj och jag, har precis bokat fyra flygbiljetter och sex hotellnätter i Peking, Kina. Jag har drömt om att få åka till Asien ett bra tag nu och äntligen, äntligen, äntligen!  Tänk er att vandra på den kinesiska muren, spendera alldeles för mycket pengar på livliga marknader och äta sig proppmätt på himelsk mat som man egentligen inte har någon aning om vad den innehåller. När jag inte är upptagen med att gå gata upp och ner i Peking tänker jag ligga och flyta i den fantastiska inomhuspoolen som finns på hotellet, kolla bara sista bilden! Galet. Och tänk alla fotomöjligheter. VILL ÅKA NU!
 
 bilderna är hittade på weheartit och Grand Hyatt Hotel Beijings hemsida och är alltså inte mina
 
 

Finally Spring

Hörrni, tänk att det redan är mars och våren börjar kännas i luften! Själv har jag jobbat hela helgen och inte riktigt kunna njuta så mycket som jag hade velat av den strålande solen, men om våren nu verkligen är på ingång lär jag väl få fler chanser snart. Helt, helt, helt sjukt hur snabbt årets två första månader flugit förbi. Det känns som att ju äldre man blir, desto snabbare går tiden, januari och februari har inte kännts som mer än ett par veckor. Kan i och för sig vara för att jag knappt hunnit göra någonting, har ju mest legat sjuk. Men men, det tar vi igen snart!
 
Nu ska jag städa lite på rummet och försöka få lite plugg gjort. Har så himla mycket. Usch och fy och blä. Tur att solen skiner i alla fall, det får allt att kännas lite lättare.
 

Sov gott från mig och min nya, snygga bettskena!

 
Fick bettskena idag att sova med. Lyllos Raj som får vakna upp till den här vackra synen om morgnarna. Kan inte stänga munnen haha, ser ut som världens mongo. Men, slipper jag vakna med huvudvärk vareviga dag kan det väl vara värt det right? Har hur som helst haft en supermysig kväll med fina Emelie, men nu är det dags att sova. Är så himla trött. Hör i morgon!

RSS 2.0